Trening

Hos Bislet Bad & Trening er treningen mer enn bare fysisk aktivitet; det er en helhetlig opplevelse. Med tilgang til alt av utstyr en måtte trenge og personlig veiledning, er vårt treningsområde designet for å hjelpe deg med å oppnå dine helse- og fitnessmål i et inspirerende og støttende miljø.

Skreddersydd trening for enhver livsstil

Hos Bislet Bad & Trening forstår vi at trening er en personlig reise. Derfor tilbyr vi et treningsområde som er designet for å tilpasse seg alle treningsnivåer og preferanser.

Utstyr av høy kvalitet

Vårt treningsstudio er utstyrt med et bredt spekter av utstyr, fra frie vekter til kardiomaskiner, for å sikre en komplett treningsopplevelse. Vårt mål er å tilby et miljø hvor du kan utfordre deg selv, uansett om du foretrekker individuell trening eller trener under veiledning av våre profesjonelle.

Personlig tilrettelegging

Våre erfarne trenere er tilgjengelige for å veilede, motivere og tilpasse treningsregimet ditt, sikre at du oppnår maksimale resultater på en sikker og effektiv måte. Vi tilbyr også individuelle treningsplaner og oppfølgingssamtaler for å sikre at du holder deg på rett spor mot dine treningsmål.

"Bislet Bad har en utmerket beliggenhet midt i Oslo hvor man kan slappe av, trene og glemme om hverdagsstress. Når man er i en så rolig tilstand, får man ofte inspirasjon til å forbedre seg selv og livet sitt. Anbefales på det sterkeste."

"Bislet Bad & Trening är en väl bevarad pärla som tar dig tillbaka till tidigt 1900-tal. Ett varmbadhus med en perfekt blandning av nutid och dåtid som måste upplevas. Välj VIP paketet och skäm bort dig kungliga högheter."

Total Recovery logoBed & Bath logo