Basseng

Oppdag en verden av ro og velvære i vårt luksuriøse bassengområde. Enten det er for trening, avslapping, eller familietid, tilbyr Bislet Bad & Trening et bassengmiljø av ypperste klasse. Nyt det krystallklare vannet og la hver svømmetur fornye og vitalisere deg.

Opplev den rene fryden av vann

Dykk inn i en oase av ro og velvære i vårt historiske basseng. Hos Bislet Bad & Trening er bassenget mer enn bare et sted å svømme; det er en sensorisk opplevelse designet for å forynge både kropp og sinn. Vårt bassengområde er nøye temperert og vedlikeholdt for å sikre optimal komfort og hygiene.

Svømming som trening

Vårt basseng er perfekt for alle fra den seriøse svømmeren til den som søker lav-impact trening.

Babysvømming - tidlig trygghet og glede i Vann

Oppdag gleden ved vann sammen med de minste hos Bislet Bad & Trening. Våre babysvømmekurs er nøye utformet for å styrke båndet mellom forelder og barn gjennom lek og læring i vann. Babysvømming er en unik måte å utforske vannets verden på, en verden som åpner opp for nye måter å bevege seg på, ulikt fra hvordan vi beveger oss på land.

  • Følelse og utvikling: Med hver økt vil barnet ditt oppleve vannets egenskaper med alle sanser. Dette sentrale elementet i vår undervisning bidrar til økt kroppsbevissthet, som igjen bygger selvtillit og fremmer en følelse av mestring.
  • Motorikk og ferdigheter: Gjennom progresjon i kursene jobber vi med å forbedre barnets motorikk, innføre kontrollerte dykk, og utvikle balanse og gripeferdigheter. Vår tilnærming er spilt og lærende, hvor hvert steg er en morsom utfordring som vekker barnets interesse.
  • Personlig veiledning: Våre erfarne instruktører legger stor vekt på at hvert kurs skal være en positiv opplevelse for både foreldre og barn. Vi tilbyr individuell veiledning tilpasset hvert barns tempo og evner, slik at alle små svømmere kan blomstre i sitt eget tempo.

Bli med på babysvømming hos Bislet Bad & Trening og se barnet ditt utfolde seg med tillit i vannet. Det er her de første svømmetakene blir til livslange minner.

Avslapping og rekreasjon

Utover trening, inviterer vårt basseng til avslapning. Med sjenerøse åpningstider og et behagelig miljø, er det det perfekte stedet for en pause fra hverdagen. Tilbring tid med venner, eller nyt en stille stund for deg selv i vårt luksuriøse badeland.

"Bislet Bad har en utmerket beliggenhet midt i Oslo hvor man kan slappe av, trene og glemme om hverdagsstress. Når man er i en så rolig tilstand, får man ofte inspirasjon til å forbedre seg selv og livet sitt. Anbefales på det sterkeste."

"Bislet Bad & Trening är en väl bevarad pärla som tar dig tillbaka till tidigt 1900-tal. Ett varmbadhus med en perfekt blandning av nutid och dåtid som måste upplevas. Välj VIP paketet och skäm bort dig kungliga högheter."

Total Recovery logoBed & Bath logo