Gruppetimer

Bli med i vårt samfunn av likesinnede individer og opplev kraften i gruppetrening hos Bislet Bad & Trening. Våre gruppetimer tilbyr et mangfold av treningstyper som møter alle behov, fra fredfull yoga til energiske utfordringer, ledet av våre lidenskapelige og erfarne instruktører.

Samhold og energi i hver time

Våre gruppetimer er designet for å bringe mennesker sammen i en støttende og energisk atmosfære. Med et bredt spekter av timer som passer alle interesser og ferdighetsnivåer, er det alltid noe nytt og spennende å prøve hos Bislet Bad & Trening.

Variert timeplan

Fra intensiv HIIT og energisk vanngymnastikk til beroligende yoga og Pilates, tilbyr vår timeplan et mangfold av klasser for å holde din treningsrutine frisk og inspirerende.

Yoga og Pilates

Våre yoga- og pilatestimer tilbyr en perfekt blanding av styrke, fleksibilitet og mental avslapping. Med fokus på kroppsbevissthet og pusteteknikker, er disse timene ideelle for å redusere stress og forbedre den generelle velværen.

Taiji

Oppdag kunsten og vitenskapen av Taiji. Dette tradisjonelle kampsportprogrammet er kjent for å fremme balanse, koordinasjon og indre ro. Våre instruktører vil guide deg gjennom bevegelser og teknikker som er både meditative og fysisk utfordrende.

AquaFit

AquaFit hos Bislet Bad & Trening er en tilpasset vanntrening som åpner for et mangfold av helsefordeler gjennom bevegelse i vann. Med en unik kombinasjon av øvelser og rytmisk musikk, er AquaFit designet for å møte dine personlige treningsbehov, enten det er for bevegelighet, kondisjon, styrke eller utholdenhet.

  • Tilpasning for alle: Våre AquaFit-timer er bygget opp slik at de passer for alle, uansett treningsnivå. Med øvelser som kan tilpasses, sikrer vi at du får en personlig treningsopplevelse som utfordrer deg på ditt nivå.
  • Skånsom og effektiv: Takket være vannets naturlige motstand og oppdrift, tilbyr AquaFit en effektiv trening som er skånsom mot kroppen. Du vil kunne trene hardt uten risiko for støt og uheldig belastning, noe som gjør AquaFit ideell for dem med ledd- og muskelsmerter, eller for de som ønsker en skånsom treningsform.
  • Mykning av ledd og muskulatur: Vanntrening er ikke bare bra for kondisjon og muskelstyrke, men også for å myke opp ledd og muskulatur. AquaFit er derfor perfekt for deg som søker et treningsalternativ som både styrker og forbedrer kroppens fleksibilitet.

AquaFit ved Bislet Bad & Trening representerer en trening som harmonerer kroppens behov med vannets helbredende egenskaper. Bli med på en time, og føl energien og styrken vokse i takt med bølgene.

Kvalifiserte personlige trenere

Våre kvalifiserte personlige trenere er ikke bare eksperter i sine felt; de er også lidenskapelig opptatt av å skape en inkluderende og motivasjonell atmosfære der alle kan trives og oppnå sine mål.

"Bislet Bad har en utmerket beliggenhet midt i Oslo hvor man kan slappe av, trene og glemme om hverdagsstress. Når man er i en så rolig tilstand, får man ofte inspirasjon til å forbedre seg selv og livet sitt. Anbefales på det sterkeste."

"Bislet Bad & Trening är en väl bevarad pärla som tar dig tillbaka till tidigt 1900-tal. Ett varmbadhus med en perfekt blandning av nutid och dåtid som måste upplevas. Välj VIP paketet och skäm bort dig kungliga högheter."

Total Recovery logoBed & Bath logo