Arrangementer og utleie

Skap unike øyeblikk på Bislet Bad

På Bislet Bad & Trening tilbyr vi eksklusiv utleie av våre fasiliteter etter klokken 18:00 på lørdager og søndager. Enten du planlegger en bursdagsfeiring, utdrikningslag, firmarrangement, eller kreative prosjekter som videoproduksjon, kunstutstillinger, moteshow eller fotoshoots, gir vårt unike miljø en perfekt ramme for enhver spesiell anledning.

  • Allsidige rom: Våre fasiliteter tilpasser seg ditt arrangement, uansett om det er en intim samling eller en stor feiring. Med elegante omgivelser og moderne fasiliteter er Bislet Bad & Trening det ideelle stedet for å gjøre din begivenhet minneverdig.
  • Kreativ frihet: Bruk våre rom til å utfolde din kreativitet—arranger et moteshow langs bassengkanten eller transformér lokalene til en kunstgalleri for kvelden. Mulighetene er grenseløse.
  • Profesjonell støtte: Vårt erfarne team står klar til å assistere deg med planlegging og gjennomføring av ditt arrangement for å sikre en sømløs opplevelse.

For mer informasjon om priser og tilgjengelighet, vennligst kontakt resepsjon@bisletbadogtrening.no. Vi ser frem til å være en del av din spesielle anledning og skape uforglemmelige øyeblikk.