Yoga

Yoga timer på Bislet Bad & Trening er tilpasset alle våre medlemmer. Vår intensjon er å gi deg verktøy og teknikk tilpasset hver og enkel deltager slik at du er motivert til å nå dine mål. Yoga timer ved Bislet Bad & Trening er inspirert av ulike yoga retninger og vi tilbyr timer innen Hatha, Ashtanga og Vinyasa flow yoga. Felles for disse timene er en dynamisk yogastil, hvor pust, bevegelse og meditasjon forenes. Vår yoga passer i prinsippet for alle, man starter bare med forskjellige utgangspunkt.

På Bislet Bad & Trening tilbyr vi yoga timer i PT grupper som gir instruktøren unik mulighet til tett oppfølging og gruppens deltakere kan ha ulikt utgangspunkt, men samtidig få individuell oppfølging

Ashtanga yoga er en tradisjonell yogastil med sterk forankring i Mysore. Pust (ujjayi), blikk (drishti) og stillinger (asanas) spiller en sentral rolle i denne yogaretningen. Ved hjelp av disse tre trener en opp kropp og sjel. Den faste serien som gir økt kroppsbevissthet, løser opp spenninger, gir styrke, smidighet, energi men fremfor alt balanserer sinnet. Det helhetlige perspektivet og dens positive effekter har gjort Ashtanga yoga veldig populær og etablert i vesten de siste 20 årene.

Vinyasa flow er en dynamisk praksis som forener pust og bevegelse, men sekvensen og stillingene kan variere fra klasse til klasse.