Trening

Omgitt av historisk arkitektur finner du moderne treningslokaler og et unikt treningstilbud

Vi på bislet bad og trening er opptatte av at hvert enkelt medlem skal få mest mulig ut av treningen. Vi har alle forskjellige formål og ønsker som motiverer oss og holder oss i bevegelse, derfor gjør vi vårt beste for å tilrettelegge slik at du som medlem når ditt mål. Inkludert i medlemskapet tilbyr vi treningsveiledning, slik at du får den oppfølgingen og hjelpen du trenger til enhver tid.

Vi har et godt utvalg av moderne apparater for kondisjon og styrketrening. Vi tilbyr også små gruppetimer hvor fokuset er på hvert enkelt medlem. Dette fører til bedre teknikk, forebygger skader og øker kvaliteten på treningen. Vi tilbyr også PT time i yoga.

Som medlem hos oss kan du også administrere og følge din egen utviklig gjennom din personlige elektroniske treningsdagbok, mywellness cloud. Dette er en elektronisk treningsplattform der du enkelt kan loggføre trening hvor enn du befinner deg, om det er hjemme på sofaen eller ute i marka! Med myWellness cloud vil en veileder også kunne lettere hjelpe deg ikke bare på trening, men hvor enn du befinner deg.